Agenda 2020

Via onderstaande links zijn alle wedstrijden te vinden die verreden worden onder de auspiciën van TREC Club Nederland. Klik op de agenda van jouw keuze voor meer informatie. Onze leden worden automatisch (per mail) uitgenodigd voor inschrijving, een week later opent de inschrijving voor niet-leden (zichtbaar op deze website). Op de agenda-pagina’s staan sinds dit jaar ook andere evenementen (waaronder oefendagen etc):

Update april 2020: In verband met de maatregelen rondom COVID-19, zijn helaas, doch begrijpelijk, in ieder geval tot 1 juni alle TREC- en TWE evenementen afgelast.  

Onlangs zijn er verschillende online initiatieven opgestart voor trainingshulp op afstand, zowel voor TREC als TWE. Twee van deze initiatieven worden ondersteund door een aantal wedstrijdorganisatoren en juryleden van TREC club Nederland. Kijk voor meer informatie op http://trecnl.online en http://workingequitation.online 
Om deze geweldige initiatieven te promoten sponsort het bestuur van TREC club Nederland een originaliteitsprijs onder de inzendingen die binnenkomen vóór, of op de datum van een oorspronkelijk geplande wedstrijd. Wellicht biedt dit (voor diegenen die nog kunnen blijven doortrainen) nog plezier en uitdaging. Veel succes!

Lijkt het je leuk om je als vrijwilliger in te zetten op een wedstrijd, of om zelf eens een wedstrijd te organiseren? Dan zijn we op zoek naar jou!
Klik hier voor meer info.