Trainingen

Challenge yourself!

TREC is waanzinnig gaaf, maar we kunnen ons helemaal voorstellen dat je niet precies weet waar je moet beginnen. Hoe vind je nu eigenlijk je weg met zo’n stafkaart? En wat kun je verwachten bij de verschillende PTV-hindernissen?

Regelmatig worden er, op verschillende locaties in Nederland, trainingen georganiseerd. Er zijn trainingen voor de beginnende ruiter, waarin alles over de sport wordt uitgelegd, maar ook voor de meer ervaren TREC ruiter die graag de puntjes op de i wil zetten. De organisatoren van dergelijke introductiedagen en trainingen, maken ter promotie hiervan vaak een ‘evenement’ aan op Facebook. Een zo recent mogelijk overzicht is daarom via de zoekfunctie van Facebook te verkrijgen. TREC club Nederland is geen partij in de organisatie van bovengenoemde trainingen. Wel kunnen mensen die interesse hebben in een training, clinic, demo of oefendag, mailen naar de TREC club. Zij worden dan doorgestuurd naar een beschikbare persoon die dit kan verzorgen. Wil je zelf alvast wat oefenen met het lezen van stafkaarten? Via deze website kun je zelf een kaart genereren van het gebied waar je wilt gaan rijden.

De KNHS heeft sinds 2016 een vernieuwende opleiding tot instructeur TREC. Een aantal van onze leden zijn momenteel nog bezig met het opleidingstraject, zodra zij gecertificeerd zijn zullen wij jullie uiteraard informeren!