De wedstrijdkalender voor het seizoen 2019 wordt momenteel steeds completer, een aantal wedstrijden zal nog worden toegevoegd in de komende weken. Een overzicht van zowel TREC, als TWE wedstrijden welke georganiseerd worden door wedstrijdorganisaties die zijn aangesloten bij TREC club NL, zijn te vinden via de oranje button op de homepage. Specifiek voor TREC en TWE uitgesplitste agenda’s zijn te vinden onder het menuonderdeel ‘agenda’ onder ‘wedstrijden’.

Omdat onze TREC ruiters hebben aangegeven, een grote behoefte te hebben aan een compleet overzicht met TREC-evenementen, zijn we van plan dit jaar een pilot te draaien met het toevoegen van overige (oefen)wedstrijden en andere TREC gerelateerde events op de specifieke TREC wedstrijdagenda. We willen hierbij duidelijk vermelden dat wij onze leden enkel hiervan op de hoogte willen stellen en geen enkele verantwoordelijkheid dragen mbt wedstrijden bij andere TREC aanbieders, daar wij geen controle kunnen uitoefenen op zaken zoals naleving regelgeving, veiligheid, verzekeringen etcetera. U dient hier als deelnemer zelf naar te informeren bij de betreffende organisaties.  Neemt niet weg dat andere TREC aanbieders onze leden van harte verwelkomen en andersom geldt dit uiteraard ook. We gaan voor uitbreiding van onze geliefde sport, door samenwerking met andere TREC enthousiastelingen!

In de loop van de komende weken zal dit concept verder worden uitgewerkt. Naar verwachting zal eind maart de volledige TREC-agenda online staan.

Uiteraard hopen we vele deelnemers blij te maken met mooie wedstrijden komend seizoen…
Wil je als vrijwillliger / jury komen helpen op 1 van de genoemde wedstrijden? Dan zijn wij blij met jou!
Stuur ons een mailtje via info@trec-club.nl voor meer informatie over mogelijk in te vullen taken.