De Algemene LedenVergadering trok dit jaar vele leden naar Beekbergen, waar we de gebruikelijke zaken hebben besproken, maar waar deze keer ook een volledig nieuw bestuur werd gekozen na het aftreden van voorzitter Joan Blesing, vicevoorzitter en secretaris Vera de Boer en penningmeester Julia Wabnitz. Wij bedanken hen, waarbij Vera in het bijzonder, voor de tomeloze inzet voor onze club in voor- en tegenspoed. Het stokje is overgedragen, het nieuwe bestuur bestaat naast voorzitter Dewi Bergman-van Mechelen, uit Vivian Hoeffgen, Vera Stuivenberg, Ingrid Peters en Eddi Wabnitz. In een apart nieuwsbericht dat in de loop van de komende week online zal komen, zullen de nieuwe bestuursleden zich aan jullie voorstellen, waarbij zij ook hun rolverdeling en toekomstvisie bekend maken.

Tot slot was er nog de uitreiking van de HighPoint trofee voor zowel TREC als TWE deelnemers aan het wedstrijdseizoen 2018.

TREC T2

 1. Stella Fauré (61 punten)
 2. Cora Honingh (58 punten)
 3. Jolanda Overdorp (52 punten)

TREC T3/T4

 1. Carolien Esseling (53 punten)

TWE klasse B

 1. Henk Machielse (45 punten)

TWE klasse L

 1. Dagmare Wouters (61 punten)
 2. Cleo van Gorkom (55 punten)
 3. Jenny Klein Willink (52 punten)

TWE klasse M/Z Young riders

 1. Vera Magereij (62 punten)
 2. Robin Heuseveld (57 punten)
 3. Danique Vos (47 punten)

TWE klasse M/Z Senioren

 1. Kelly van Gent (61 punten)
 2. Mark Hoeffgen (50 punten)
 3. Ingrid Peters (46 punten)

Een eervolle vermelding voor de behaalde medailles op het EK TWE afgelopen seizoen is op zijn plaats:
Arie de Best behaalde hier een bronzen medaille op het onderdeel Stijltrail en Young Rider Danique Vos behaalde maar liefst gedeelde zilveren medaile op het onderdeel Cattlesorting. Nogmaals gefeliciteerd!