Bixiedag 2018 was een succes!

Nagenieten van een prachtige bixiedag die we hebben mogen verzorgen voor de TREC en TWE.
Voor de 1e keer dat TREC en TWE vertegenwoordigt zijn op de Bixiedag,georganiseerd door de KNHS. Deze editie heeft nog wat ‘voeten in aarde’ gehad, dit doordat de vele regen vorige week een te nat terrein had veroorzaakt in Ermelo. Snel werdt dit opgelost door het hele evenement door te schuiven naar afgelopen maandag ( ga er maar aanstaan). Goede beslissing het weer zat ons mee, onder een strak blauwe lucht en een toch wel warme zon begonnen wij onze dag. De hele dag was verdeeld in kleine groepjes tot 6 deelnemertjes. En ik mag wel zeggen, dat is echt genieten.

De kinderen jong en wat ouder( tot 13 jaar) en hun pony’s van klein tot groot op hun mooist. Toeschouwers, vader, moeder, broertjes en zusjes, opa en oma’s iedereen gaat mee voor dit jaarlijks terugkerend evenement. De kinderen die zich hadden ingeschreven waren dikwijls goed op de hoogte wat de sport inhoud, via YouTube en Google had menige combinatie zich voorbereid.
Na wat uitleg over de sport en de obstakels hebben de kinderen alle hindernissen gereden allemaal op hun eigen niveau. Met als slot een ECHT parcours. Blije gezichten als resultaat ….. Op naar volgend jaar.

Ingrid Peters, Kelly van Gent en Diana Vos- Hilhorst.