Een frisse start!

Tijdens de afgelopen ALV werd een geheel nieuw bestuur gekozen.
Nu de nieuwe bestuursleden enigszins gesetteld zijn en inmiddels de eerste bestuursmeetings er op hebben zitten, stellen zij zich graag aan jullie voor:

Dewi Bergman
Voorzitter

Naast mijn werk als paardenfysiotherapeut en –chiropractor ben ik nu voorzitter van TREC Club Nederland. Nadat ik in 2015 voor het eerst kennismaakte met TREC was ik direct verkocht en volgden er nog vele wedstrijden. Om de sport goed te kunnen beoefenen is optimale communicatie, verbinding en samenwerking met je paard essentieel. Ditzelfde doel heb ik ook voor de vereniging: verbinding tussen de bestuursleden onderling, maar ook verbinding tussen de leden. Dit is essentieel om het plezier van het rijden en mennen te versterken en als een eensgezinde groep (recreatie)sporters naar buiten te kunnen treden. Verbinding met andere sportaanbieders vind ik belangrijk om als club verder te kunnen groeien. Het is mijn streven om zo helder en open mogelijk met de leden te communiceren en zowel TREC als TWE nog meer op de kaart te zetten. Onze website en social media zullen daarom de komende tijd een prominentere rol gaan krijgen als communicatiemiddel voor informatievoorziening en promotiedoeleinden.

Vivian Hoeffgen
Vice voorzitter

Al vanaf mijn jeugd ben ik zeer actief bezig met paarden. Zowel in de dressuur- en springsport, maar vanaf 2018 ook in de Traditionele Working Equitation. Samen met mijn man ben ik tevens de eigenaresse van Manege de Paardenhoeve in Bergen op Zoom. Door mijn jarenlange ervaring binnen de verschillende paardensportdisciplines heb ik de ontwikkeling van de paardensport op de voet kunnen volgen en hier actief aan bij kunnen dragen. Dit zowel vanuit mijn positie als amazone als ook vanuit ons eigen bedrijf. Als zelfstandig ondernemer beschik ik over een goede portie zelfvertrouwen, kennis van zaken en veel passie voor de sport. Deze zaken zet ik graag in om TREC Club Nederland zo goed mogelijk te ondersteunen!

Vera Stuivenberg
Secretaris

In het dagelijks leven ben ik actief als radiodiagnostisch laborant in het UMC Utrecht en het Prinses Maxima Centrum. Vanaf 2012 ben ik fanatiek deelnemer aan de TREC wedstrijden met als hoogtepunten mijn deelname aan het EK TREC voor Junioren in België en Nederland. In 2018 heb ik voor het eerst gestart tijdens een wedstrijd Working Equitation en ook dit bevalt mij en mijn paard erg goed. Met mijn passie en ervaring binnen deze beide sporten, zet ik mij graag in de rol van secretaris in voor het bestuur van TREC Club Nederland.

Ingrid Peters
Wedstrijdsecretariaat

Al sinds 2006 ben ik actief in de TREC sport. Waar het begon als een eenmalige actie, is het uitgegroeid tot een zeer fanatieke hobby waarbij ik meerdere malen heb meegenomen aan internationale wedstrijden en kampioenschappen in binnen- en buitenland. Naast TREC rijd ik sinds 2009 ook wedstrijden in de Working Equitation. Niet alleen als ruiter, maar ook als organisator, jurylid en jurytrainer ben ik betrokken bij beide takken van sport. Mijn ruime kennis en ervaring zet ik in binnen het wedstrijdsecretariaat van TREC Club Nederland.

Eddi Wabnitz
Penningmeester

Geen actief ruiter, wel een zeer enthousiaste fan van de sport! Op TREC wedstrijden kun je mij regelmatig tegenkomen als vrijwilliger of fotograaf van de deelnemende combinaties. In het verleden ben ik actief geweest als penningmeester bij een buurtvereniging, nu zal ik deze rol gaan vervullen voor TREC Club Nederland om ook op deze wijze de club te ondersteunen.