TREC Eersel 2018

Voor je er erg in hebt is de wedstrijd weer voorbij…
Heerlijk dat zoveel buitenlandse deelnemers steeds naar Eersel blijven komen. We hebben zoveel vrolijke mensen gezien afgelopen weekend. Het fantastische weer zal daar zeker ook debet aan geweest zijn. Het was al van ouds een heel gezellig weekend zoals dit bij een TREC wedstrijd hoort te zijn. Eindelijk hadden we na jaren weer eens goed weer. Voor sommige paarden was de temperatuur zelfs wat te hoog vanwege wintervachten die sommigen nog hadden.

Een heel geregel altijd weer om een wedstrijd te organiseren, maar ik geniet er van als ik al die blije gezichten zie.
Nu nagenieten van alle leuke berichten op Facebook en via de email. Mooie foto’s weer voorbij zien komen.
Een paar foto’s van Charlotte Bellamy heb ik bij dit bericht geplaatst omdat deze foto’s voor mij TREC Eersel zijn. Bijzondere ruiters met hun paarden en de mooie locatie. Dank je wel Charlotte.

Wat mogen we toch blij zijn dat we op deze mooie locatie PCK-Eersel al sinds 2005 TREC wedstrijden mogen organiseren. Bedankt Peter Vd Ven dat dit ieder jaar weer mogelijk is.

Hilary Barnard met haar Harvey, die nu inmiddels 24 jaar oud is, komen al jaren bij ons in Eersel en met haar kwamen er steed meer Engelse ruiters naar Eersel. België en Duitsland zijn ook altijd van de partij. Zo leuk om Florence met Jacob, haar muilezel, in de hoogste klasse te zien rijden. Ook ruiters uit Denemarken hebben de lange weg naar Eersel gevonden. Wat een eer dat men zelfs daar vandaan komt om in Eersel deel te nemen aan de TREC wedstrijd.

Langs deze weg wil ik ook alle vrijwilligers bedanken die het weer mogelijk gemaakt hebben om TREC Eersel 2018 te organiseren. Soms denk ik wel eens dat ruiters niet in de gaten hebben hoeveel mensen er nodig zijn om voor hun plezier een wedstrijd te organiseren. Ik was even bang dat het dit jaar niet zou lukken om alles rond te krijgen maar gelukkig kregen we van alle kanten toch de nodige hulp bij elkaar. Mensen allemaal hartelijk bedankt hiervoor.

Nagenieten doen we maar kort dit keer want a.s. zaterdag en zondag staat weer de volgende wedstrijd op de agenda.
Traditionele Working Equitation Eersel. Een hele leuke tak van paardensport. Als organisator erg leuk om te doen en heel wat makkelijker omdat je hiervoor niet zoveel vrijwilligers nodig hebt en geen uitrijgebied nodig om een POR uit te kunnen zetten. Alle onderdelen worden op de manege gereden.

Tot de volgende wedstrijd in Eersel of dit nu TREC is of Traditionele Working Equitation.

Stans Peters, organisator TREC Eersel