Organisatie

Wij zoeken jou!

Het organiseren van een TWE wedstrijd is naast een hele leuke, ook een hele dankbare ervaring. Immers, zonder mensen die iets willen organiseren is er geen wedstrijdkalender! Gelukkig is er ieder jaar een enthousiast clubje vrijwilligers die tijd en moeite willen steken in het organiseren van een wedstrijd. Lijkt het jou ook leuk om hier iets aan bij te dragen? Neem dan eens contact op met Ingrid Peters voor meer informatie. Zij kan je het handboek toesturen dat je kunt gebruiken als leidraad bij het organiseren van een wedstrijd. Na goedkeuring van het vraagprogramma, wordt de wedstrijd op de kalender geplaatst.

Let op:

Ieder jaar is er in het najaar een overleg voor mensen die interesse hebben om een wedstrijd te organiseren. Heb je plannen? Laat het weten aan Ingrid, zodat zij je op de hoogte kan houden van de datum van het overleg!

Alle hulp is welkom

Ben je enthousiast geworden over de TWE en wil je hier graag wat meer over weten, zonder direct zelf een wedstrijd te starten? Meld je dan eens aan als vrijwilliger bij een wedstrijd! Dit heeft twee grote voordelen: je maakt de organisatie erg blij en je kunt een wedstrijd van dichtbij meemaken, zonder de onrust van eigen deelname. Bovendien zul je merken dat iedereen graag je eventuele vragen die je nog hebt beantwoord! Bij iedere wedstrijd is een hele club vrijwilligers nodig, dus alle hulp is welkom! Ervaring met paarden of TWE is niet nodig, je wordt volledig ingewerkt op het aan jou toebedeelde taakje. Bovendien wordt er altijd gezorgd voor een gezellige dag, met een lunchpakket en voldoende te drinken. Dus….waar wacht je nog op? Meld je snel aan als vrijwilliger bij info@trec-club.nl

TWE sponsor:

puranobleza.com